Jdi na obsah Jdi na menu
article preview

Poselství na měsíc srpen 2024

Poselství srpen 2024

Osobní

Užívej si, co si užít můžeš. Protože tato doba je velmi výjimečná. Téměř všichni lidé už pochopili, že obsah života skutečně záleží na nich. A to je obrovský posun. Ještě před pár lety hledali viníky, pachatele nebo příčiny svých potíží. Teď už je to jinak. A tak ten, kdo pochopil, že je tvůrcem, může právě teď vytvářet hodnoty trvalého rázu. 
Postav dům, chceš-li stavět dům. Vejdi do pevného svazku, pokud tě to láká. Založ rodinu, firmu, začátek slibné kariéry....
Energie Slunce je tak úžasná, že podpoří opravdu cokoliv. 

Vztahy
Ke svým vztahům můžeš přidávat různé veličiny. Proběhlo obrovské třídění a tím odpadla i spousta balastu: promarněný čas, zbytečné řeči, omluvy, výmluvy, zdůvodňování, marné přizpůsobování se atd. 
Tím člověk získal obrovské množství času a taky si uvědomuje přebytek energie. To je dobré nasměrovat do vztahů, které zůstaly. 
Budou se tím obohacovat, a tím budou i zábavnější, pestřejší, vzájemně více inspirující. A to je vždycky dobře. 

Zdraví
Pro zdraví by člověk měl udělat maximum. Doba je velkou výzvou. Ale ozdravné procesy fyzického těla probíhají i samovolně. 
Lidé se nepodivují nad tím, že se obnovují buňky, dorůstá kůže, vlasy, nehty. Stejně sebezáchranné jsou i další funkce těla. 
Někdy opravdu stačí přestat jim házet klacky pod nohy. Pokud pochybuješ o některých potravinách, tak je vynech a uvidíš, jestli ti bude lépe. Obrovské množství zdrojů, prvků a přírodních produktů je ošetřeno jemnohmotnými energiemi. A samočištění v nich probíhá automaticky. Člověk má neustále řeči o tom, jak musí zachraňovat přírodu. A přitom by stačilo nechat ji na pokoji. 

Práce
Ve své práci by měl člověk nalézat vždy na prvním místě uspokojení. Pokud žiješ v souladu se svým nitrem, se svojí duší a se svým srdcem, pak tě tito poradci nikdy nenechají žít v procesu, který je destruktivní, ubližující, ničící. Člověk by se měl do svého zaměstnání těšit. A pokud tomu tak není, je třeba hledat jinde. Jistěže to nebude na sto procent. Ale k práci je třeba započítat i to, co člověk koná ve svém volném čase. Protože stopa života je vytvářena veškerou činností, nejen tou placenou.

Děti
Pro děti by měl člověk mít vždycky čas. Nic není důležitější a v této době obzvlášť. Většina dětí jsou staré duše a potřebují se velmi rychle zorientovat ve světě dospělých. Nechápou vztahy, podivná pravidla, nevysvětlitelné zásluhy a přednosti některých lidí. 
Nejsou připravené na podlosti a na to, že pravidla platí jen pro někoho. Většina těchto duší přišla ze světů, kde již vše je v jednotě. 
A duální svět je pro ně přes veškerou přípravu před inkarnací naprostým šokem. Proto buďte ke svým dětem vždy shovívaví, vždy stoprocentně tolerantní a nesnažte se jim vysvětlit nevysvětlitelné. Pokud něco nechápou, nahraďte vysvětlení absolutní láskou, blízkostí, důvěrou a přesvědčením, že vy tady pro ně vždycky budete, za všech okolností, ve všech situacích a po celý svůj život. To pomůže. 

Zvířata
Zodpovědnost za zvířata je neoddiskutovatelná. Není třeba se zabývat tím, kolik druhů už člověk na planetě vyhubil. I zvířata mají své inkarnační plány a možná že některá z nich přišla na tuto planetu jen do určité etapy. Ta, která jsou zde ale právě teď, mají většinou programy propojené s lidmi. Proto je tak málo divoké zvěře. Pokud máš vazbu s nějakým zvířecím tvorem, pak se snaž zjistit, jaký je váš společný úkol. Protože vždy je tu nějaký. Lidé už pochopili, že nejsou vyšší tvorové, než zvířata. A to je dobře. A ti, kdo to nepochopili, zůstávají v jiné vrstvě společnosti. 

Domov a bydlení
Pro domov je možné právě teď vybírat zcela nové energie. Slunce září jinak, než dříve. A čím více jeho paprsků vpustíme do svého domova, tím dříve budou prozářeny stopy minulosti a informace uložené ve věcech a v materiálech. Když máš nějakou vizi o svém domově, pak ji uskutečni alespoň z malé části. Právě teď je doba, kdy je dobré cokoliv začít: nakreslit plán, objednat kachličky, vybrat barvy pro omítky, upravit květinovou výzdobu, pečovat o zahradu, jezírka, ptačí pítka, budky, příbytky pro ježky a další spolubydlící. Všechno, co ti dělá radost, je pro tvůj domov dobře. 

Vesmírná spolupráce
Kdo objevil svoji spolupráci, ten je šťastným člověkem a takových lidí je na planetě 30%. Je to obrovský úspěch, protože ne všechny duše sem přišly s posláním a velké množství se jich právě teď objevuje jako nově přizvané děti. I ty se počítají do této skupiny. I když jejich mise není zatím plněna vědomě. Ony už ale patří k těm, kdo vytváří nový svět a budou základem nové společnosti. Klíčové heslo pro vesmírnou spolupráci je "plošná užitečnost". Proto i malé děti mají tendenci se sdružovat, vyměňovat si cokoliv, kamarádily by se se zvířaty, stejně jako s květinami a neviditelnými průvodci. Ve své spolupráci můžeš nacházet úžasné veličiny, třeba i v překvapivých oblastech. Nejsou to jen nejvyšší jemnohmotné vibrace. I hmotná každodennost může být velmi důležitá. 

 

Portrét

Poslední fotografie

Kontakt

Eva Motyčková

775 151 156

e.motyckova@seznam.cz

Statistiky

Online: 5
Celkem: 1896064
Měsíc: 11241
Den: 143