Jdi na obsah Jdi na menu
article preview

Průvodci

Průvodci dětí
Plejádští
Anděl strážce programu

Průvodci dětí

Jemnohmotné bytosti provázejí děti po celý čas na Zemi a většinou se stávají i zprostředkovateli neobyčejných zážitků. Mohou to být velmi živé sny, vize, různé nápovědy, jasnoslyšení, podivná vnuknutí anebo zprávy předávané různými vjemy. Dítě slyší řeč a nikdo není v blízkosti nebo hraje hudba a nikde není žádný zdroj, vidí různé entity. Dítě nerozlišuje, zda jev reálně vidělo nebo se mu to zdálo nebo to je vzpomínka třeba ze snu, nebo průnik do jiné reality. Zdá se ale, jakoby děti měly nad situacemi i určitou kontrolu. Většinou se takovými jevy vůbec nezabývají.. Možná i proto, že vše prožívají odmalička a situace nejsou ničím zvláštním. Dokážou si svojí intuicí, svým citem, ale i svým silným Já velmi dobře vybrat. Když jsi originál, je to dobře. To je jejich krédo. Jen dospělí se diví, co to zase dítě předvádí. Tyto děti nové doby, postupně dorůstající do dospělosti, budou zcela jiné než stávající generace. Pro někoho to bude překvapení, pro někoho radost, pro jiného výzva. (Z osobní diagnostiky 14 letého hocha.)

pruvodci-z-jinych-svetu.jpg

 
 
Plejádští
plejadanka-2.jpg
Plejádští (tak se mně představili v této meditaci) existují mezi světy. Mají svá světelná těla, ale i fyzická těla, jen v jiné vibraci, než my. Pro lidi jsou stále ještě neviditelní, ale to se bude měnit. To oni nám pomáhají.
Toto Poselství přišlo pro tento čas: 
Laskavá, povznášející, úžasná, bezbřehá moudrost teče jako řeka k nám všem. Vibrace je světelně růžovo-fialová.
svetelne-entity.jpg
Vesmírní lidé mají potíže s námi lidmi, protože stále ještě držíme temnotu (vzpomínky, smutky, bolesti, strachy ...) To se může projevit v našem vnitřním nastavení. Dáváme tomu prostor, pozornost, popřáváme sluchu. To vše pak je uloženo v paměti buněk, přestože my to nepotřebujeme. Stejně jako nepotřebujeme zkažené jídlo v lednici, rozbité auto v garáži, boty, které se rozpadly. Máme jinou možnost.
plejadanka.jpg
Heslo pro tento čas je: „Moudře se vším svým“. S časem, s talenty, se zdravím, se silami, se vzděláním, s penězi, s rodinným společenstvím, s místem bydliště... se vším. Co vytvoříme v postojích - 0.čakra(rozhodneme se tak), to jde naším systémem směrem vzhůru, až do úrovně dvanácté (vědomí Boha a spojení všeho se vším). A tam se ukládá jako využitelný materiál pro všechny. Daleko více, než energie z jednotlivých čaker. Jednotlivec pak skrze své talenty přijme příležitosti a možnost rozhodování.
Stačí jen 10% vědomých lidí. Světlo duše prozáří vše, energie se rozprostře a je dostupná všem. A o to jde. Je to, jako když se rozvodní malý potůček a zalije celou krajinu. Nevadí, že v krajině další potoky nejsou, že je tam sucho, vyprahlost a třeba i špína. Všude se rozlévá růžová láska duše. Vědomí sounáležitosti, štěstí, pospolitosti, víry, naděje, užitečnosti, souladu a respektu k celému veškerenstvu se rozprostře všude. Je to úžasný jev a toto lidé můžou.
plejadsti.jpg
Plejádští nás učí o tom potůčku, že stačí jeden, aby se rozvodnil. Že stačí jedna duše, aby svým světlem ozářila další. Jedna mysl, aby se otevřela. To je plán pro tento čas a oni nás nesmírně podporují.
Meditace vznikla jako osobní nahrávka v srpnu 2024. Obrázky jsem zvolila ilustrační. Nejpodobnější tomu, jak tyto entity vidím, jsou ti zlatí. Poprvé za 25 let práce se představili. Z toho usuzuji, že se opravdu objeví všem. Možná všem ne. 

 

Anděl, strážce Programu

Ukazuje "mosty", schůdné cesty, moudrost, pestrost možností...a hlavně to Světlo, které máme všichni v sobě - naši Duši. 

 

764-andel-strazce-programu-1.jpg

 
 
 

Portrét

Poslední fotografie

Kontakt

Eva Motyčková

775 151 156

e.motyckova@seznam.cz

Statistiky

Online: 5
Celkem: 1896069
Měsíc: 11244
Den: 144