Jdi na obsah Jdi na menu
article preview

Světelné barvy

Světelné barvy
Světelný déšť
Anděl světla
Vědomé tvoření
Člověk je originálem

Světelné barvy

Člověk by měl mít kontrolu sám nad sebou a to i díky zdravému rozumu a úctě k vlastnímu příběhu. To umožňuje právě vibrace světelně žlutá: člověk ví, že je originál, a přitom nemá potřebu se nějak vyvyšovat. 

Světelná červená energie pak představuje správné uchopení hmoty a kombinování s běžnými skutky. Právě tato vibrace bude v novém světě nejdůležitější. Lidé si vyprosili pokračování hmotného světa, a právě tato energie se stane základní.

Přichází i světelně oranžová vibrace svobody a plošné užitečnosti, ozdravující zelená a laskavá modrá. Planeta už nebude vydíraná, drancovaná a nekonečně znečišťovaná odpadem. Jak se to vše odehraje, to záleží na všech lidech. Prostředky už přicházejí a pomoc vyšších entit souběžně s nimi. Každý může patřit mezi první spolupracovníky.

svetelne-bervy.jpg

 

 

 

Světelně žlutý déšť

Světelně žlutý déšť, který právě teď protéká společností, bude nesmírně intenzivní, aktivující a podněcující někdy i k razantnímu rozhodnutí.

svetelny--dest-kresba.jpg

Proč by člověk měl neustále ustupovat, věnovat pozornost útokům, negativním řečem, požadavkům, urážkám, šikaně nebo jiným nepříjemným jevům?

Právě v takových situacích se bude hodit chytrost uložená pod nohama (paměť Země), dovednosti uchopené rukama a schopnost vyslat rozumové odmítnutí.

Teď přichází obrovská změna, protože světelný déšť, shora jdoucí, představuje především osvobození se a obrovskou sílu v ochraně vlastního života, včetně fyzického těla.

Právě tím člověk získá velkou sílu k obrannému nebo odmítavému postoji.

Ochrana vlastního prostoru bude nutná i proto, že nové úžasné energie bude třeba někam uložit. A kapacita času, fyzických schopností, myšlení, talentů a všeho dalšího u člověka není neomezená.

Co není v souladu s tvým nitrem, to nepřijímej, ani nepodporuj. Jakmile se cokoliv jeví jako útok na sebeúctu, pak je rozhodnuto. Kdo člověka uráží a ponižuje, nikdy není přítel a není třeba ho respektovat. Výtah z osobní diagnostiky 2024.

Automatická kresba EM. + AI vytvořila výjev podle zadání

svetelny-dest-il..jpg

 

 

Anděl světla

Světelné bytosti nám pomáhají v rozkvětu osobnosti. Od nich jde světelný déšť posilující 3.čakru. Už je na čase zbavit se závislostí, strachů, pochybností o sobě, smutku, stínů minulosti. 80% života opravdu záleží na nás. Jen to světlo v sobě nechat zazářit.

andel-svetla.jpg

 

 

Vědomé tvoření

Energie vědomého tvoření, prožívání, přijímání, ale také předávání a běžného každodenního života, zdravého rozumu, praktičnosti, věcnosti, fyzického zdraví a schopnosti přežít, posilují vývoj. Všechno prozkoumat, brát jako fakt, něco respektovat, něco odmítat, ale i posilovat, vybrat a v životě ponechat a něco brát jako jedinečnost, vlastní příležitost a prioritu. To jsou důležité principy pro tento čas. Jeví se to jako samozřejmost. Ale není.

vedome-tvoreni.jpg

 

 

Člověk je originálem

Člověk je originálem, ať chce nebo nechce. Ale pokud tuto skutečnost uchopí prakticky a vědomě, pak dokáže vytvářet zcela nové energetické zásobníky a stopy. Užitečné, jedinečné, využitelné a prospěšné sobě i všem.

Lidé neustále hledají vesmírné projekty, pomoc od jiných entit, anebo čekají na jakýsi záblesk. Ti, kdo pochopili, už ale žijí novou agendu. Sami sebou tvoří nový svět a sami sebou tvoří ten záblesk, který promění společnost i planetu.

Čím více jedinců rozzáří své nitro, uchopí své příležitosti jako radostnou a originální možnost, tím dříve se všechno promění. (Úryvek z osobní diagnostiky).

 

clovek-original.jpg

 

 

 

 

 

Portrét

Poslední fotografie

Kontakt

Eva Motyčková

775 151 156

e.motyckova@seznam.cz

Statistiky

Online: 5
Celkem: 1896065
Měsíc: 11242
Den: 143